Jeelo

24 februari 2020

Net voor de voorjaarsvakantie hebben we het eerste Jeelo-project afgesloten. Vanaf 13 uur stroomde ons kindcentrum vol met opa's en oma's van kinderen om samen spelletjes te spelen. Gelukkig zat het weer mee zodat ook buiten gespeeld kon worden. Er werd veel gelachen en het was heel gezellig. Rond 13.45 uur kwamen veel ouders even een kijkje nemen in de groepen en te luisteren naar de presentaties. Fijn dat u er was!

Maandag 2 maart openen we het project 'Omgaan met geld'. Ditmaal doen we dat samen met alle kinderen. De afsluiting wordt wederom iets bijzonders. We zullen u hier tijdig over informeren.