Kinderdagopvang

Gevarieerde activiteiten
Voor kinderen biedt onze opvang een plezierige en gezellige plek om met elkaar te spelen, gevarieerde activiteiten te doen en zich zo spelenderwijs te ontwikkelen. Voor ouders biedt COG Drenthe Kinderopvang een vertrouwde, plezierige en professionele organisatie van de opvang van uw kinderen.

Meer informatie
U bent van harte welkom om eens een kijkje bij ons te komen nemen of uw kind(eren) bijvoorbeeld een keer een middagje mee te laten doen op de BSO. Voor meer informatie of om uw kind(eren) aan te melden kunt u het aanmeldformulier onder aan deze pagina invullen of contact opnemen met Hilbert Kiers, directeur Kindcentrum Beatrix (✉ prinsesbeatrix@ckcdrenthe.nl    of ☎ 0593-522718)
of COG Drenthe Kinderopvang (✉kinderopvang@ckcdrenthe.nl of ☎ 0592-409865).

U kunt de kinderopvanggroep bereiken op telefoonnummer: 06 - 437 406 89

Aanmeldingsformulier kinderopvang en bso